Castelgarden tuinmachines, perfecte mix van vorm, functie en betrouwbaarheid

Als leverancier van tuinmachines kiezen wij voor Castelgarden. Topkwaliteit in gazonmaaiers, frontmaaiers, tuintractoren, bosmaaiers en heggenscharen voor een betaalbare prijs, dat is Castelgarden.

Bekijk de website van Castelgarden

Italiaanse passie in tuinmachines

Castelgarden wordt gebouwd met Italiaanse passie. In de fabriek nabij Venetië werken de ontwikkelaars van Castelgarden dagelijks aan doorontwikkeling van kwaliteit met fraai design. Functioneel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Want ook Italianen genieten het liefst met zo weinig mogelijk moeite van een prachtige tuin.

De grootste van Europa 

Voor velen is Castelgarden misschien een minder bekende naam. Castelgarden is echter al vele jaren de grootste producent van grasmaaiers in Europa. Dankzij meer dan een halve eeuw ervaring in de productie van tuinmachines hebt u met een Castelgarden altijd een puike machine in handen.

Breed aanbod in tuinmachines

Castelgarden biedt een breed aanbod in tuinmachines. Zo zijn de gazonmaaiers, tuintractoren en frontmaaiers er in diverse modellen en maaibreedtes: van een compacte 66 centimeter zitmaaier tot een tuintrekker met tweecilinder motor en hydrostatische aandrijving met traploze snelheidsregeling.

Reparatie en onderhoud

Als Castelgarden dealer hebben wij altijd alle gangbare onderdelen voor machines van dit merk in ons magazijn op voorraad. Reparaties en onderhoud voeren wij uit in eigen werkplaats. Ook voor onderhoud en reparatie van andere merken tuinmachines kunt u bij ons terecht.

 

Uit voorraad leverbare Castelgarden machines