Stiga en Castelgarden tuinmachines, perfecte mix van vorm, functie en betrouwbaarheid

Als leverancier van tuinmachines kiezen wij voor Stiga en Cestelgarden. Topkwaliteit in gazonmaaiers, frontmaaiers, tuintractoren, bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen voor een betaalbare prijs.

 

De grootste van Europa 

Stiga en Castelgarden zijn al vele jaren de grootste producent van grasmaaiers in Europa. Dankzij meer dan een halve eeuw ervaring in de productie van tuinmachines hebt u met een Stiga of Castelgarden altijd een puike machine in handen.

Breed aanbod in tuinmachines

Stiga en Castelgarden bieden een breed aanbod in tuinmachines. Zo zijn de gazonmaaiers, tuintractoren en frontmaaiers er in diverse modellen en maaibreedtes: van een compacte 66 centimeter zitmaaier tot een tuintrekker met tweecilinder motor en hydrostatische aandrijving met traploze snelheidsregeling.

Reparatie en onderhoud

Als Stiga en Castelgarden dealer hebben wij altijd alle gangbare onderdelen voor machines van deze merken in ons magazijn op voorraad. Reparaties en onderhoud voeren wij uit in eigen werkplaats. Ook voor onderhoud en reparatie van andere merken tuinmachines kunt u bij ons terecht.

 

Uit voorraad leverbare tuinmachines

 


Stiga Catalogus 2021