Keuringsstation voor apk 3-keuringen voor trekkers

Moet uw trekker apk 3 gekeurd worden? Broekema BV in Schildwolde en Zweeloo is uw keuringsstation apk 3 voor Groningen en Drenthe voor alle merken en types tractoren. Wij voeren de algemeen periodieke keuringen van tractoren uit volgens de eisen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Afspraak maken voor apk 3 keuring

Technische check voor apk 3

Voor de officiële apk 3 keuring van uw trekker in gaat, onderwerpen wij deze aan een technische check. Hierbij controleren wij de tractor technisch aan de hand van alle apk 3-eisen en meer. Komen daarbij gebreken aan het licht, dan repareren wij deze gelijk. Is er sprake van grotere noodzakelijke reparaties, dan overleggen wij altijd eerst met u over de gewenste aanpak en het kostenplaatje dat u kunt verwachten.

Keurmeesters apk 3 met kennis en ervaring

Landbouw- of bosbouwtrekker Onze apk 3-keurmeesters beschikken vanzelfsprekend over het diploma apk 3-keurmeester. Bovendien zijn zij alle vakkundige en ervaren tractormonteurs die weten hoe belangrijk het is dat uw trekker probleemloos functioneert wanneer u hem nodig hebt.  Daarom kijken wij ook tijdens de apk 3 keuring nét iets verder dan onze neus lang is. 

Moet elke trekker apk 3 gekeurd worden?

De apk-plicht voor trekkers geldt niet voor alle tractoren. In hoofdlijnen geldt de apk 3 plicht voor tractoren met een maximumconstructiesnelheid van meer dan 40 kilometer per uur. Twijfelt u of uw trekker apk 3-plichtig is? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag.

Ik wil weten of mijn trekker apk 3 plichtig is.