Landbouwmachines, onderhoud en verkoop van nieuw en gebruikt

In landbouwmachines bieden wij een uitgekiende selectie van kwaliteitsmerken. Machines voor onder meer grondbewerking, zaaien, maaien, bemesten en oogsten voor de akkerbouw, veeteelt en tuinbouw. Wij leveren nieuwe en gebruikte landbouwmachines en ook voor onderhoud, reparatie en levering van onderdelen kunt u bij ons terecht.

Deutz Fahr ruwvoederwinning

Voor ruwvoederwinning leveren wij een complete lijn kwalitatief zeer goede machines van Deutz Fahr. Deze lijn bestaat uit onder meer diverse soorten maaiers, schudders, harken en opraapwagens. Voor zowel graanverbouw als veeteelt leveren wij Deutz Fahr balenpersen en wikkelaars. 

Pöttinger hooibouw en grondbewerkingsmachines 

De missie van deze producent is het leven van agrariërs aangenamer maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Met advies en maatwerk in innovatieve oplossingen wil Pöttinger bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. En daarmee sluit de visie van Pöttinger naadloos aan op die van Broekema Landbouw.

Kongskilde grondbewerkingsmachines

Met onder meer ploegen, zaaimachines, cultivatoren, frezen en schoffelmachines levert Kongskilde een complete lijn in grondbewerkingsmachines. De kwaliteit van deze Deense producent is onbetwist, met bijna zeventig jaar ervaring is dit een producent die weet waar de boer om vraagt

Bogballe kunstmeststrooiers

Bogballe is een wereldwijd toonaangevende producent van kunstmeststrooiers. Optimale toepassing van minerale meststoffe staat centraal bij de ontwikkeling van de technologisch hoogwaardige kunstmeststrooiers van Bogballe: functioneel en met optimaal bedieningsgemak.

Strautmann veehouderijmachines

De Duitse producent B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG biedt onder de naam Strautmann een zeer breed assortiment machines voor de moderne veehouderij. Denk hierbij onder meer aan opraapwagens, voermachines, mestwagens, silagewagens, kuilvoersnijders, ladewagens en doseerwagens. In Osnabrück werken de ruim 270 medewerkers van Strautmann dagelijks aan de productie van oer-Duitse degelijkheid. Een prachtig product, waar wij van harte achter staan.