APK

 Keuringsstation voor apk-keuringen

Voor het apk keuren van personenauto’s, bedrijfswagens, busjes en campers kunt u terecht bij garagebedrijf en keuringsstation Broekema in Schildwolde en Zweeloo. Wij voeren de algemeen periodieke keuringen van personenauto’s, bedrijfswagens en campers uit volgens de eisen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Voordat uw auto de officiële apk keuring in gaat, onderwerpen wij deze graag aan een technische check. Hierbij controleren wij het voertuig technisch (onder meer) aan de hand van de apk-eisen. Komen daarbij gebreken aan het licht, dan kunnen wij deze gelijk repareren. In geval van grotere gebreken overleggen wij altijd eerst met u over de gewenste aanpak, over het al dan niet repareren.

Keurmeesters apk met kennis en ervaring

Onze apk keurmeesters zijn uitstekend opgeleid. Met kennis en ervaring beoordelen zij de technische staat van uw auto aan de hand van de eisen die het RDW stelt. Wij verzorgen apk keuringen voor zowel onze eigen klanten als collega garagehouders en autobedrijven. Hierbij zijn wij als apk keuringsstation onafhankelijk, onze keurmeesters beoordelen elke auto voor apk exact volgens de keuringseisen van het RDW

 

Ja, ik wil een afspraak voor apk-keuring