Autogarage, Uw garagebedrijf voor alle reparaties en onderhoud

Uw garagebedrijf voor reparaties en onderhoud van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens

Uw autogarage in Schildwolde en Zweeloo is Broekema BV. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties, onderhoud, grote beurt, kleine beurt, apk, automaatbakspoelen, aircoservice en bandenservice. Als universeel garagebedrijf voeren wij onderhoud en reparaties uit aan alle merken auto’s. En om de prijs hoeft u het niet te laten, wij overtuigen u graag met een offerte vooraf.

Automonteurs met kennis en ervaring

Onze automonteurs zijn kundig en uitstekend opgeleid. Bij onze garagebedrijven in Schildwolde en Zweeloo vindt u monteurs die zijn opgeleid tot 1e autotechnicus. Zij worden zeer regelmatig bijgeschoold om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in autotechniek. En bovenal hebben onze medewerkers hart voor de zaak, voor auto’s en voor onze klanten. Zij helpen u graag weer op weg

Garagebedrijf met alle diagnoseapparatuur

Als allround garagebedrijf beschikken wij over de benodigde diagnoseapparatuur om reparaties, service en onderhoud te kunnen uitvoeren aan alle gangbare merken en types auto’s. Met de modernste apparatuur van Bosch en kennis van zaken weten wij elke storing en elk probleem te achterhalen en repareren.

Gratis leenauto

Brengt u uw auto bij ons voor service, repartie of onderhoud, dan krijgt u van ons een gratis leenauto mee. U betaalt alleen de brandstof.

Grote brug voor bedrijfswagens en campers

Onze garagebedrijven in Zweeloo en Schildwolde beschikken over een extra grote brug. Bovendien zijn onze werkplaatsen extra hoog. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht met uw personenauto, maar ook met uw bedrijfswagen of camper.


Ja, ik wil een afspraak maken