Precisielandbouw met agrarische GPS-systemen

Precisielandbouw is schone en zuinige landbouw. Met precisielandbouw behalen akkerbouwers, veehouders en tuinbouwers maximaal rendement met minimale investering, de efficiency verbetert aanzienlijk. Ook stimuleert gebruik van GPS duurzame landbouw en verbetert het werkcomfort.

Duurzaamheid en efficiency dankzij GPS

Optimalisatie van efficiency door zuinig om te gaan met onder meer zaai- en pootgoed, gewasbeschermingsmiddelen en brandstof is voor veel landbouw- en loonbedrijven zeer lonend. Lagere kosten en hogere opbrengsten per hectare zorgen voor maximaal rendement. 

Agrometius, partner in precisielandbouw

Agrometius is uw GPS-specialist met agrarische achtergrond. Agrometius levert kwalitatief hoogwaardige producten voor precisielandbouw. Gezien het innovatieve karakter van deze producten, focust Agrometius sterk op een uitstekende service. Agrometius levert onder meer GPS-displays, automatische besturing, werktuigbesturing en accessoires.

Maatwerk oplossingen in toepassing GPS

Pragmatisch en efficiënt pakt Agrometius vragen en uitdagingen uit de precisielandbouw op, altijd op zoek naar een passende oplossing in de toepassing van GPS. Dit alles leverde Agrometius in enkele jaren een sterke marktpositie op in deze opkomende bedrijfstak.

Deutz Fahr, specialist in precisielandbouw

Precisielandbouw is voor Deutz Fahr al de gewoonste zaak ter wereld. Het gebruiksgemak van de volledig automatische GPS-systemen op tractoren en combines is ongekend, dankzij de unieke bediening van alle systemen via één enkele monitor. Dat maakt Deutz Fahr toonaangevend in geavanceerde systemen voor precisielandbouw. 

Het automatische geleidingssysteem is uiterst nauwkeurig en betrouwbaar met een van de strengste ISOBUS- en TIM-normen op de markt. Hiermee is de spuitinstallatie gedeeltelijk uit te schakelen.