Tractor leasen? Er zijn diverse mogelijkheden van financiering

Wilt u een tractor leasen? Dat kan. Wij bieden diverse aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Welke voor u het aantrekkelijkst is, hangt af van diverse omstandigheden, zoals uw persoonlijke voorkeur en uw bedrijfsvoering in de praktijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

SDF Finance 

Bij lease van tractoren werken wij samen met SDF Finance. Dit is de financieringsmaatschappij van Same en Deutz Fahr, de tractoren waarvan wij dealer zijn. Leasemogelijkheden via SDF zijn specifiek toegespitst op de agrarische sector in het algemeen en de financiering van Same en Deutz Fahr tractoren en maaidorsers in het bijzonder.

Waarom een tractor leasen?

Een tractor of combine is een grote investering. Zo’n investering legt nogal wat druk op de liquiditeitspositie van uw agrarische onderneming. Daarom kiezen steeds meer landbouwers, veehouders en tuinbouwers voor lease.

Tractor leasen biedt zekerheid

Met lease van tractoren ondervangt u risico’s, want bij de leaseprijs zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. U weet qua kosten dus altijd vooraf precies waar u aan toe bent. Dat geeft u nog meer de ruimte om met hart en ziel te doen wat u het liefste doet: uw bedrijf runnen.

Maatwerk in leasing

Wilt u een andere looptijd of tot 100% financieren? SDF Financial Services heeft altijd een aantrekkelijke financieringsoplossing. Samen bieden wij maatwerk in leasing om uw Deutz-Fahr tractor of maaidorser te financieren. In nauw samenspraak met u komen wij tot een financiële oplossing die volledig is afgestemd op uw situatie. De afhandeling is vlot en efficiënt.